Бульйон із коріння з варениками

Читать на русском
Автор
2
  • 40 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Якщо у вас немає часу на приготування вареників, можете замінити їх у рецепті на свій смак покупними.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Для супу:

Моркву, корінь петрушки, цибулю (1-2 шт.) і ріпу очистіть, розріжте вздовж на дві рівні половини, промийте і підпекіть на плиті.Потім овочі промийте і зваріть у підсоленій воді з|із| цибулею-пореєм і процідіть.Заправте вершковим маслом|мастилом| (1 ст. л.), прогрійте, не доводячи до кипіння.

Рецепт вареників:

Просійте борошно пшеничне, до борошна додайте 1 сире яйце, воду і замісіть тісто.Тісто покрийте рушником і дайте вистояти 10-15 хвилин.Потім тісто тонко розкотіть, наріжте квадратиками 6х6 см.На середину кожного квадрата покласти фарш із відвареного рису, рубаних круто зварених яєць, смаженого на вершковому маслі цибулі (1 шт.), дрібнорубленої зелені кропу, заправлених сіллю та меленим перцем.Два кінці квадратиків зведіть разом і защипіть, надавши їм форму трикутників.Вареники варіть у підсоленій воді: як тільки вони закиплять і спливуть нагору, посуд посуньте на край плити.Вийняти шумівкою вареники із води.

Як і з чим подавати

При подачі на стіл покладіть вареники по 4-5 штук у тарілку, залийте бульйоном, посипте дрібнорубаною зеленню кропу та петрушки.