-
20 хв
Приготування
Закуска з грибів і плавленого сиру – ситне та смачне доповнення до перших страв.
Для приготування цієї закуски використовуються два види грибів — печериці та білі сушені. Завдяки цьому страва виходить з насиченим смаком і дуже ароматною.
Для отримання максимально однорідної та кремової консистенції слідкуйте за тим, щоб грибна маса перед подрібненням у блендері повністю охолола, а плавлений сир був м'яким. Обирайте сирок без добавок, щоб не перебити натуральний смак грибів.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
200 г
-
200 г
-
1-2 шт.
-
2 шт.
-
до смаку
-
до смаку
Етапи приготування
-
Печериці помити, нарізати та обсмажити з цибулею на олії до напівготовності.
-
Білі гриби замочити на 1-2 години в холодній воді. Воду злити, налити свіжу і варити близько години.
-
Варені білі гриби додати до печериць і смажити 20-30 хвилин. Посолити та поперчити. Дати охолонути.
-
Гриби подрібнити за допомогою блендера чи м'ясорубки та змішати з м'яким плавленим сиром.
Як і з чим подавати
Грибну намазку подавайте на скибках підсушеного багета, житнього хліба чи хрустких крекерах. Можна прикрасити гілочкою петрушки або краплею оливкової олії.
Крім того, цю намазку можна використовувати для фарширування тарталеток, свіжих помідорів чи яєць.