Салат з капусти з яблуком та селерою

Читать на русском
Автор
153
  • 15 хв

    Приготування

  • 3

    порції

Простий у приготуванні та дуже корисний салат із капусти з селерою та яблуком, заправлений олією, буде дуже доречним, коли у вас мало часу на приготування.

Щоб салат вийшов особливо соковитим та ароматним, дайте капусті трохи постояти після того, як ви нашаткуєте та посолите її. Так вона стане м’якшою і краще вбере заправку. Селеру вибирайте свіжу, без потемнінь. Якщо хочете зробити смак салату виразнішим, можна додати до заправки трохи лимонного соку або замінити частину оцту яблучним.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Корінь селери та капусту тонко наріжте соломкою, посоліть і перетріть.

  2. Очищене свіже яблуко (без серцевини та насіння) наріжте скибочками.

  3. Усе перемішайте, посипте цукром, полийте оцтом та олією.

Як і з чим подавати

Подавайте салат до гарнірів з картоплі, круп або до страв із птиці та риби. Він також може бути легкою закускою перед основним прийомом їжі або корисним перекусом. Перед подачею можна прикрасити салат свіжою зеленню, посипати невеликою кількістю калини.

Смачного!