-
15 хв
Приготування
-
3
порції
Дуже простий рецепт салату з кольрабі. Для його приготування вам знадобляться ще морква та зіра, а також заправка лимонним соком. Кольрабі чудово поєднується з морквою, оскільки обидва ці овочі хрусткі, соковиті та багаті на вітаміни. Щоб салат вийшов особливо ніжним, моркву та кольрабі краще нарізати дуже тонкими смужками або натерти на мандоліні. Обов'язково спробуйте, це дуже смачно!
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
2 шт.
-
2 шт.
-
2 ст. л.
-
4 ч. л.
-
4 ч. л.
Етапи приготування
-
Почистіть кольрабі та моркву, натріть або наріжте тонкими довгими смужками.
-
Покладіть овочі в миску та посоліть.
-
У невеликій сковороді нагрійте олію та додайте зіру. Як тільки зерна почнуть потріскувати, додайте гарячу олію до овочів.
-
Полийте лимонним соком і добре перемішайте.
Як і з чим подавати
Такий салат можна подавати як закуску або як доповнення до плову, страв з булгуру та кускусу. Перед подачею на стіл дайте салату настоятися 10-15 хвилин.
Смачного!