Червонокачанна капуста по-корейськи

Читать на русском
Автор
1638
  • 10 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Проста закуска з червонокачанної капусти по-корейськи готується буквально за півгодини, а за смаком нічим не поступається тим, що продаються в магазині. Капуста виходить хрусткою, соковитою та ароматною, з легкою гостринкою та кислинкою. Така страва стане чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері та сподобається всім, хто любить корейські салати.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

  1. Тонко нашинкуйте капусту, трохи посоліть і помніть руками.
  2. Додайте моркву, натерту на тертці (для корейської моркви), мелений коріандр, сіль, суміш перців, цукор, олію рослинну, пропущений через прес часник.
  3. Влийте оцет. Добре все перемішайте, накрийте кришкою і поставте в холодильник хвилин на 20-30.

Як і з чим подавати

Подавайте капусту охолодженою, посипавши свіжою зеленню. Вона поєднується з м’ясом, птицею, рибою, відвареною картоплею чи рисом. Також можна використовувати як доповнення до шашлику або як начинку для бургерів та сендвічів.

Смачного!