-
10 хв
Приготування
-
4
порції
Проста закуска з червонокачанної капусти по-корейськи готується буквально за півгодини, а за смаком нічим не поступається тим, що продаються в магазині. Капуста виходить хрусткою, соковитою та ароматною, з легкою гостринкою та кислинкою. Така страва стане чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері та сподобається всім, хто любить корейські салати.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 ч. л.
-
до смаку
-
300 - 400 г
-
3 шт
-
1 шт
-
1 - 2 ст. л.
-
0.5 - 1 ч. л.
-
2 ч. л.
-
2 ч. л.
Спосіб приготування
- Тонко нашинкуйте капусту, трохи посоліть і помніть руками.
- Додайте моркву, натерту на тертці (для корейської моркви), мелений коріандр, сіль, суміш перців, цукор, олію рослинну, пропущений через прес часник.
- Влийте оцет. Добре все перемішайте, накрийте кришкою і поставте в холодильник хвилин на 20-30.
Як і з чим подавати
Подавайте капусту охолодженою, посипавши свіжою зеленню. Вона поєднується з м’ясом, птицею, рибою, відвареною картоплею чи рисом. Також можна використовувати як доповнення до шашлику або як начинку для бургерів та сендвічів.
Смачного!