Баклажанний соус

Читать на русском
Автор
256
  • 40 хв

    Приготування

Баклажанний соус відмінно підійде до будь-якого м’яса — від гриль та відвареного до банальних сосисок!

Баклажанний соус чудово підійде до будь-якого м'яса — від гриль та відвареного до банальних сосисок! Баклажанний соус готується дуже швидко і легко, а насичений смак йому надають всього три овочі: баклажани, солодкий перець і помідори. За бажання ви можете очистити баклажани від шкірки перед смаженням, щоб соус вийшов більш ніжним. Якщо хочете зробити його гострим, додайте трохи перцю чилі, а для більш пікантного смаку — часник. Цей соус стане чудовим доповненням до будь-якої страви.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Баклажани нарізати кружальцями, посолити та обсмажити з двох сторін на олії.

  2. Салатний перець порізати кільцями та обсмажити.

  3. Помідори нарізати скибками або натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати й обсмажити.

  4. Всі овочі укласти в сотейник шарами, пересипаючи зеленню, і тушкувати 15–20 хвилин.

Як і з чим подавати

Соус із баклажанів відмінно поєднується з м’ясом, причому з будь-яким – вареним, смаженим, гриль тощо.