-
35 хв
Приготування
-
5
порцій
Хочете здивувати рідних та знайомих незвичайною випічкою? Тоді зберігайте собі цей рецепт неймовірно смачного штруделю з гарбуза. Ця соковита випічка з пряною осінньою начинкою стане справжньою зіркою на вашому столі та наповнить будинок теплом ароматами затишку. Навіть якщо ви ніколи не готували штрудель з гарбузовою начинкою, не хвилюйтеся — цей рецепт легко повторити!
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
4 ст.л.
-
500 г
-
1/6 стак
-
по вкусу
-
по вкусу
Спосіб приготування
- Замісіть тісто для штруделю.
- Наріжте гарбуз кубиками, додайте корицю і цукор до смаку, трохи води. Тушкуйте гарбуз до м’якості.
- Остудіть начинку.
- Розкачайте тісто тонким шаром. Викладіть на нього начинку.
- Зверніть рулет і обережно загорніть краї.
- Викладіть штрудель на змащене рослинною олією деко. Сам штрудель змастіть вершковим маслом.
- Випікайте штрудель 35-40 хвилин.
Як і з чим подавати
Найкраще подавати гарбузовий штрудель теплим. Перед нарізуванням щедро посипте його цукровою пудрою. Якщо хочете перетворити штрудель на повноцінний осінній десерт, подавайте його з кулькою ванільного морозива. Також чудовим доповненням стане ложка густої сметани або збитих вершків із невеликою кількістю кориці.
З напоїв до гарбузового штруделя підійде ароматний чорний чай, кава лате або пряний глінтвейн.
Смачного!