Торт з млинців з грибами

Читать на русском
Автор
571
  • 55 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Такий чудовий млинцевий торт може бути чудовою закускою для обіду в колі друзів, а також швидким і ситним сімейним сніданком.

Це проста, але дуже смачна страва, де тонкі млинці чергуються з ароматною начинкою з грибів та сиру. Щоб торт вдався, робіть тісто для млинців не дуже густим, а самі млинці печіть тонкими. Запікання в духовці зробить його ніжним і соковитим. Ідеальний варіант для тих, хто хоче швидко приготувати щось оригінальне і ситне.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. У глибокий посуд просійте борошно, додайте сіль, цукор, введіть збиті яйця.

  2. Потроху вливаючи молоко і збиваючи масу, замісіть тісто.

  3. Спечіть 10–12 млинців.

  4. Гриби промийте, дрібно наріжте, потушкуйте з олією 5–6 хвилин. Додайте сіль, перець, збите яйце і тертий сир.

  5. У змащену олією круглу форму почергово шарами викладіть млинці та начинку. Верхнім шаром мають бути млинці.

  6. Залийте все яєчно-молочною сумішшю (3 яйця + 1/2 склянки молока), додайте кілька шматочків масла і запікайте 20–30 хвилин у помірно нагрітій духовці.

Як і з чим подавати

Подавати млинцевий торт найкраще теплим або гарячим, щоб повністю розкрити смак грибної начинки та сиру.

Наріжте торт як звичайний пиріг, порційними шматками. Перед подачею прикрасьте його свіжою зеленню.

Млинцевий торт з грибами буде ще смачнішим зі сметаною або йогуртом.