У цій запіканці навіть немає борошна: рецепт із пачки сиру та двох яєць
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Інших рецептів не шукайте — цей ідеальний
Часто будинок асоціюється з пишною та ароматною випічкою. Вона здатна не тільки порадувати смакові рецептори, а й подарувати будинку особливу атмосферу затишку.
Сьогодні разом із "Важно знать" ми поділимося рецептом сирної запіканки без грама борошна. Пишна випічка стане найчастішим гостем на вашому столі. Плюс цього рецепту – його можна варіювати, додаючи різні начинки – ягоди, горіхи чи шоколадні краплі. Ви завжди зможете адаптувати її під власний смак.
Як приготувати сирну запіканку без борошна
Інгредієнти:
- кисломолочний сир – 350 г;
- молоко – 100 г;
- манка – 50 г;
- яйця — 2 шт.;
- родзинки – 50 г;
- цукор – 50 г;
- цедра половини лимона;
- вершкове масло або рослинна олія.
Спосіб приготування:
- Залийте манку молоком і залиште на 10 хвилин. Манка має набрякнути та стати м’якою.
- У глибокій мисці змішайте сир, яйця та цукор. Можна використовувати блендер, щоб добре перемішати та отримати однорідну масу.
- У сирну масу додайте цедру половини лимона, родзинки та набряклу манку, все добре перемішайте до однорідності.
- Розігрійте духовку до 190 градусів. Форму змастіть вершковим маслом або рослинною олією, викладіть тісто і розрівняйте поверхню. Надішліть запіканку в духовку на 35-40 хвилин.
А щоб випічка не черствіла довгий час, додайте один інгредієнт. Насолоджуйтесь смачною сирною запіканкою!