Забудете навіть про борщ: чеський супчик легко приготуєте із простих продуктів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Найсмачніша страва із простих продуктів без суєти на кухні
Супи посідають особливе місце на нашій кухні. Ця перша страва стала повсякденною у нашому житті. Дуже і взимку ми готовим ситні супи, що зігрівають, а влітку ми любимо поласувати освіжаючою першою стравою.
Сьогодні ми разом із "Знай.UA" приготуємо знаменитий чеський часниковий суп. Готується він із невеликої кількості продуктів. Однак суп вийде настільки смачним, ситним і ароматним, що ви забудете навіть про улюблений червоний борщ.
Як приготувати чеський суп
Інгредієнти:
- м’ясо (свинина) — 400 г;
- вода — 1,5 л;
- картопля — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник — 3 зубчики;
- яйце — 1 шт.;
- лист лавровий — 1 шт.;
- хліб житній — 1-2 шматочки;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- олія рослинна — для обсмажування;
- петрушка свіжа — 6-7 гілочок.
Спосіб приготування:
- М’ясо вимити, помістити в каструлю, влити 1,5 л холодної води, поставити на вогонь і довести до кипіння. Піну зняти, додати лавровий лист і варити м’ясо на повільному вогні до готовності.
- Картопля, цибуля, часник очистити. Картоплю та цибулю необхідно нарізати кубиками, часник пропустити через прес.
- Хліб нарізати невеликими шматочками, викласти на суху сковороду і підсмажити протягом 4-5 хвилин.
- Цибулю обсмажити до легкого золотистого кольору. Посолити та поперчити, додати часник і обсмажити не більше як 1 хвилину до появи часникового запаху.
- Яйце розбити в миску і збовтати вилкою.
- Картоплю викласти в каструлю, залити процідженим бульйоном. Туди додати нарізане на шматки м’ясо. Суп необхідно варити до готовності картоплі, посолити та за бажанням додати спеції.
- У суп викласти обсмажену цибулю з часником і тонким цівком влити збите яйце.
- У страву додати дрібно нарізану петрушку, довести до кипіння, зняти з вогню та подавати із сухариками.
Рекомендуємо також приготувати ситний китайський суп за рецептом "Телеграфа". Він вийде яскравим та наваристим.