Рецепт, який завжди буде в закладка
Хто ж відмовиться від шматочка ароматної, пишної домашньої випічки? Якщо яблучна шарлотка трохи набридла, пропонуємо її трохи урізноманітнити.
У це складно повірити, але смак цього пирога зміниться, якщо додати всього кілька простих продуктів. Незвичайний рецепт неймовірної яблучної шарлотки пропонує "ТСН".
Як приготувати ліниву яблучну шарлотку на швидку руку
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 300 г;
- яблука – 450 г;
- вершкове масло – 100 г;
- цукрова пудра – 1 ч. л.;
- сіль — пів чайної ложки;
- родзинки – 80 г;
- цукор – 100 г;
- лимонний сік — півлимона;
- ванільний цукор – 10 г;
- розпушувач – 8 р.
Спосіб приготування:
- Яйця розбиваємо в миску, солимо і збиваємо вінчиком або міксером до утворення пишної білої маси. В отриману масу висипаємо класичний і ванільний цукор, добре перемішуємо до повного його розчинення.
- В отриману яєчну масу виливаємо розтоплене охолоджене вершкове масло і просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо густе та липке тісто.
- Яблука очищаємо від насіння, нарізаємо маленькими кубиками та поливаємо їх лимонним соком. Відправляємо їх у тісто.
- Родзинки запарюємо і висушуємо, додаємо в тісто і ретельно перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментом, змащуємо маслом і викладаємо тісто, розподіляємо його рівномірно. Пиріг відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
А щоб пиріг довгий час не черствів, додайте лише один інгредієнт. Ви будете насолоджуватися пишною випічкою довгий час.