Фантастична шарлотка нашвидкуруч: секретний рецепт

Читать на русском
Автор

Рецепт, який завжди буде в закладка

Хто ж відмовиться від шматочка ароматної, пишної домашньої випічки? Якщо яблучна шарлотка трохи набридла, пропонуємо її трохи урізноманітнити.

У це складно повірити, але смак цього пирога зміниться, якщо додати всього кілька простих продуктів. Незвичайний рецепт неймовірної яблучної шарлотки пропонує "ТСН".

Як приготувати ліниву яблучну шарлотку на швидку руку

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 300 г;
  • яблука – 450 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • цукрова пудра – 1 ч. л.;
  • сіль — пів чайної ложки;
  • родзинки – 80 г;
  • цукор – 100 г;
  • лимонний сік — півлимона;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • розпушувач – 8 р.

Спосіб приготування:

  1. Яйця розбиваємо в миску, солимо і збиваємо вінчиком або міксером до утворення пишної білої маси. В отриману масу висипаємо класичний і ванільний цукор, добре перемішуємо до повного його розчинення.
  2. В отриману яєчну масу виливаємо розтоплене охолоджене вершкове масло і просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо густе та липке тісто.
  3. Яблука очищаємо від насіння, нарізаємо маленькими кубиками та поливаємо їх лимонним соком. Відправляємо їх у тісто.
  4. Родзинки запарюємо і висушуємо, додаємо в тісто і ретельно перемішуємо.
  5. Деко застилаємо пергаментом, змащуємо маслом і викладаємо тісто, розподіляємо його рівномірно. Пиріг відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

А щоб пиріг довгий час не черствів, додайте лише один інгредієнт. Ви будете насолоджуватися пишною випічкою довгий час.