Без яєць і кефіру: пісні оладки за цим рецептом вийдуть такими ж пишними

Читать на русском
Автор

Чудо-рецепт смачного сніданку

Всі ми любимо снідати ситно та смачно. Якщо сніданок ще швидко готується, ціни йому немає. Безперечно, найпопулярніший варіант для першого прийому їжі — це пишні оладки.

Разом із "Бабусиними рецептами" сьогодні пропонуємо приготувати пісні оладки без яєць та кефіру. Вони вийдуть настільки пишними та смачними, що ніхто не здогадається про ваш секрет – на свій смак вони нічим не відрізнятимуться від звичайних.

Як приготувати пісні оладки

Інгредієнти:

  • цукор – 1 ст.
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • вода – 250 мл;
  • дріжджі сухі – 1 ч. л.;
  • борошно — 260 г;
  • олія соняшникова – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У миску виливаємо теплу воду. У неї висипаємо сухі дріжджі та цукровий пісок, все ретельно перемішуємо. У дріжджову рідину додаємо сіль, олію і знову все перемішуємо.
  2. В отриману дріжджову рідину частинами додаємо борошно і замішуємо густе тісто. Залишаємо його під харчовою плівкою на 30-40 хвилин.
  3. Через вказаний час розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Ложкою викладаємо майбутні оладки та обсмажуємо їх з обох боків на середньому вогні до золотистого кольору обов’язково під кришкою.

Рекомендуємо подавати такі оладки з варенням з гарбуза за рецептом "Телеграфа". Смачного!