Без яєць і кефіру: пісні оладки за цим рецептом вийдуть такими ж пишними
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 25965
Чудо-рецепт смачного сніданку
Всі ми любимо снідати ситно та смачно. Якщо сніданок ще швидко готується, ціни йому немає. Безперечно, найпопулярніший варіант для першого прийому їжі — це пишні оладки.
Разом із "Бабусиними рецептами" сьогодні пропонуємо приготувати пісні оладки без яєць та кефіру. Вони вийдуть настільки пишними та смачними, що ніхто не здогадається про ваш секрет – на свій смак вони нічим не відрізнятимуться від звичайних.
Як приготувати пісні оладки
Інгредієнти:
- цукор – 1 ст.
- сіль — 0,5 ч.л.;
- вода – 250 мл;
- дріжджі сухі – 1 ч. л.;
- борошно — 260 г;
- олія соняшникова – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- У миску виливаємо теплу воду. У неї висипаємо сухі дріжджі та цукровий пісок, все ретельно перемішуємо. У дріжджову рідину додаємо сіль, олію і знову все перемішуємо.
- В отриману дріжджову рідину частинами додаємо борошно і замішуємо густе тісто. Залишаємо його під харчовою плівкою на 30-40 хвилин.
- Через вказаний час розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Ложкою викладаємо майбутні оладки та обсмажуємо їх з обох боків на середньому вогні до золотистого кольору обов’язково під кришкою.
Рекомендуємо подавати такі оладки з варенням з гарбуза за рецептом "Телеграфа". Смачного!