Салат з копченою куркою та сиром

Автор
9
  • 40 хв

    Приготування

  • 2

    порції

  • 133 Ккал

    / 100 гр

Салат з копченою куркою і сиром містить інгредієнти, які прекрасно гармонують між собою. Він заправляється соусом на основі рослинної олії, гірчиці та меду - смак просто приголомшливий! Ця страва не тільки чудова на смак, але й виглядає дуже ефектно, ідеально підходячи для святкового столу.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Копчену грудку очистити від шкіри та кісток і нарізати тонкими скибочками.

  2. Помідори нарізати навпіл.

  3. Червону цибулину очистити та нарізати тонкими кільцями чи півкільцями.

  4. Приготувати заправку, змішавши олію, лимонний сік, рідкий мед, гірчицю, пропущений через прес зубчик часнику, сіль і перець.

  5. На блюдо викласти листя салату. Поверх розподілити копчену курку, помідори та червону цибулю.

  6. Чайною ложкою викласти невеликі кнелі з сиру.

  7. Полити салат медово-гірчичною заправкою.

  8. Наприкінці розкидати по салату цілі маслини без кісточок.

Салат варто одразу ж подавати до столу. Приємного апетиту!