-
20 хв
Приготування
-
4
порції
Яйця — це інгредієнт величезної кількості страв, від салатів і до випічки. Однак що, якщо на їх основі створити окрему страву? І така закуска існує — це яєчний салат.
Закуска готується з відварених яєць, це класичний рецепт базової намазки, закуски чи власне салату. До неї можна до смаку додавати зелень, інші приправи, і навіть оливки — що вам більше подобається. Рецептом поділились на порталі shuba.life.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
6 шт
-
1 ст. л
-
1 ч. л
-
0.5 ч. л
-
0.5 ч. л
Етапи приготування
-
Відваріть яйця накруто. Для цього покладіть їх в холодну воду, поставте на вогонь та після закипання варіть ще 9 хвилин. Коли цей час сплине, шумовкою перекладіть їх у холодну воду. Коли яйця охолонуть до комфортної температури, почистьте їх, розріжте кожне яйце навпіл.
-
Додайте яйця в чашу кухонного комбайна чи блендера та перебийте до бажаної текстури — це може бути консистенція намазки, або ж окремі шматочки, як вам більше подобається. Якщо немає блендера, яйця також можна подрібнити вручну ножем чи виделкою.
-
У мисці змішайте майонез, гірчицю, сіль та перець — це буде заправка. Додайте в соус нарізані яйця і перемішайте.
Подавати таку закуску можна на улюбленому хлібі, у тарталетках чи навіть на листках салату. Також ми ділились рецептом апетитної намазки з квасолі.