Салат з яєць

Читать на русском
Автор
Салат з яєць
  • 20 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Яйця — це інгредієнт величезної кількості страв, від салатів і до випічки. Однак що, якщо на їх основі створити окрему страву? І така закуска існує — це яєчний салат.

Закуска готується з відварених яєць, це класичний рецепт базової намазки, закуски чи власне салату. До неї можна до смаку додавати зелень, інші приправи, і навіть оливки — що вам більше подобається. Рецептом поділились на порталі shuba.life.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Відваріть яйця накруто. Для цього покладіть їх в холодну воду, поставте на вогонь та після закипання варіть ще 9 хвилин. Коли цей час сплине, шумовкою перекладіть їх у холодну воду. Коли яйця охолонуть до комфортної температури, почистьте їх, розріжте кожне яйце навпіл.

  2. Додайте яйця в чашу кухонного комбайна чи блендера та перебийте до бажаної текстури — це може бути консистенція намазки, або ж окремі шматочки, як вам більше подобається. Якщо немає блендера, яйця також можна подрібнити вручну ножем чи виделкою.

  3. У мисці змішайте майонез, гірчицю, сіль та перець — це буде заправка. Додайте в соус нарізані яйця і перемішайте.

Подавати таку закуску можна на улюбленому хлібі, у тарталетках чи навіть на листках салату. Також ми ділились рецептом апетитної намазки з квасолі.