-
30 хв
Приготування
-
2
порції
Салат "Цезар" – це одна з найвідоміших страв світової кухні, який поєднує в собі ніжність листя салату, хрусткі грінки, смачний соус і ароматний пармезан. Цей салат став справжнім символом ресторанної кухні, але його легко приготувати вдома, додавши власні нотки до класичного рецепту.
Якщо ви любите легкі, але ситні страви, цей салат точно стане улюбленим на вашому столі. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
8 шт
-
60 гр
-
7 шт
-
за смаком
-
за смаком
Соус
-
250 гр
-
за смаком
-
за смаком
-
1 ч. л
-
20 гр
Етапи приготування
-
Батон нарізати кубиками. Перекласти на пергамент в один шар і в розігріту духовку до 190-200 градусів на 6 хвилин, періодично помішуючи. Заправити за смаком.
-
До йогурта додати спеції, сіль за смаком, гірчицю в зернах та натертий пармезан. Все перемішати.
-
На тарілку викласти листя салату айсберга, можна відразу перемішати з соусом або полити зверху на салат.
-
Викласти нарізане куряче філе, помідори чері та перепелині нарізані навпіл яйця.
-
Все посипати натертим пармезаном та викласти зверху сухарики.
Салат "Цезар" готовий! Подавайте його одразу після приготування, щоб насолодитися хрумкими грінками та ніжним соусом. Смачного!