-
10 хв
Приготування
-
3
порції
Через дефіцит вільного часу ми часто шукаємо прості рішення для повноцінного харчування. Салат з білої редьки та моркви — саме такий випадок. Це класичне, перевірене часом поєднання, яке вимагає мінімум зусиль і часу на приготування, але при цьому забезпечує організм вагомою порцією вітамінів. Пікантна, трохи гостра редька чудово поєднується з солодкою морквою, а медово-лимонна заправка додає страві свіжості.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
1 шт
-
2 ст. л.
-
1 ст. л.
-
1 ч. л.
Етапи приготування
-
Редьку та моркву нарізати тонкими смужками або натерти на тертці для моркви по-корейські.
-
Олію, лимонний сік та мед змішати та заправити салат.
Як і з чим подавати
Салат з білої редьки та моркви є універсальним гарніром і може бути самостійною закускою. Завдяки своєму пікантному та свіжому смаку він стане чудовим доповненням до ситних, жирних та білкових страв. Його варто подавати одразу після приготування, доки овочі зберігають хрусткість. Якщо вам потрібен більш ситний варіант, спробуйте додати в салат жменю подрібнених волоських горіхів або ложку натурального йогурту чи сметани.