М’ясні рулетики на новорічний стіл

Читать на русском
Автор
6
  • 40 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Новорічний стіл неможливо уявити без смачних закусок з м’ясом. Саме вони користуються особливим попитом серед гостей і дуже швидко зникають з тарілок. М’ясні рулетики в беконі - саме така вдала закуска. Готуються вони дуже просто, виглядають святково й чудово смакують як гарячими, так і холодними.

Якщо хочете, щоб м'ясні рулетики в беконі вийшлі ідеальними, радимо скористуватися цими корисними порадами:

  • Куряче філе відбивайте через харчову плівку. Завдяки цьому м’ясо буде ніжнішим і не порветься.
  • Для приготування обирайте бекон середньої товщини, щоб він добре пропікся і став хрумким.
  • Сир в цьому рецепті можна замінити на моцарелу.
  • Щоб рулетики були соковитими, не перетримуйте їх у духовці та дайте "відпочити" 5 хвилин після запікання.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Перш за все, необхідно нарізати курку на тонкі широкі шматки, відбити з обох боків і приправити сіллю й перцем.

  2. На кожен шматок потрібно викласти натертий на крупній тертці сир і скрутити щільні рулети.

  3. Кожний рулет обгорнути скибками бекону та зафіксувати зубочистками.

  4. Рулетики викласти у змащену олією форму.

  5. Запікати при 180 градусах протягом 25 хвилин.

Як та з чим подавати

Викладіть готові рулетики на пласке блюдо і прикрасьте зеленню. Для фуршету наріжте їх порційними шматочками та подавайте на шпажках. М’ясні рулетики добре смакують з різноманітними соусами. До неї підійудть і часниковий, і вершковий, і гірчично-медовий, і журавлиновий. Їх можна подати у маленьких соусниках біля тарілки з рулетиками.

Як гарнір до рулетів з м'ясом можна подавати запечені овочі, картоплю по-селянськи або легкий салат.