-
40 хв
Приготування
-
6
порцій
Новорічний стіл неможливо уявити без смачних закусок з м’ясом. Саме вони користуються особливим попитом серед гостей і дуже швидко зникають з тарілок. М’ясні рулетики в беконі - саме така вдала закуска. Готуються вони дуже просто, виглядають святково й чудово смакують як гарячими, так і холодними.
Якщо хочете, щоб м'ясні рулетики в беконі вийшлі ідеальними, радимо скористуватися цими корисними порадами:
- Куряче філе відбивайте через харчову плівку. Завдяки цьому м’ясо буде ніжнішим і не порветься.
- Для приготування обирайте бекон середньої товщини, щоб він добре пропікся і став хрумким.
- Сир в цьому рецепті можна замінити на моцарелу.
- Щоб рулетики були соковитими, не перетримуйте їх у духовці та дайте "відпочити" 5 хвилин після запікання.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
400 г
-
100 г
-
50 г
-
до смаку
-
до смаку
-
1 ст. л.
Етапи приготування
-
Перш за все, необхідно нарізати курку на тонкі широкі шматки, відбити з обох боків і приправити сіллю й перцем.
-
На кожен шматок потрібно викласти натертий на крупній тертці сир і скрутити щільні рулети.
-
Кожний рулет обгорнути скибками бекону та зафіксувати зубочистками.
-
Рулетики викласти у змащену олією форму.
-
Запікати при 180 градусах протягом 25 хвилин.
Як та з чим подавати
Викладіть готові рулетики на пласке блюдо і прикрасьте зеленню. Для фуршету наріжте їх порційними шматочками та подавайте на шпажках. М’ясні рулетики добре смакують з різноманітними соусами. До неї підійудть і часниковий, і вершковий, і гірчично-медовий, і журавлиновий. Їх можна подати у маленьких соусниках біля тарілки з рулетиками.
Як гарнір до рулетів з м'ясом можна подавати запечені овочі, картоплю по-селянськи або легкий салат.