Броколі у вершковому соусі

Читать на русском
Автор
130
  • 15 хв

    Приготування

  • 3

    порції

Броколі з вершковим соусом — це проста і швидка страва, яку легко приготувати навіть після напруженого дня. Капуста, ароматний часник і обсмажені гриби настільки добре поєднуються, що страва виходить надзвичайно смачна. За бажання її можна доповнити будь-яким гарніром на свій розсуд. Проте броколі у вершковому соусі може бути і самостійною стравою для легкого обіду чи вечері.

Простим рецептом цієї страви в Instagram поділилася блогерка marynachepurnaya. Якщо ви не дуже любите гриби, то можна не додавати їх до броколі.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Броколі розібрати на суцвіття та відварити 2 хвилини.

  2. На пательню викласти вершкове масло, часник і смажити приблизно 1 хвилину.

  3. Додати броколі, печериці, спеції і смажити 5 хвилин.

  4. Додати вершки і протушити 5 хвилин.