-
15 хв
Приготування
-
3
порції
Броколі з вершковим соусом — це проста і швидка страва, яку легко приготувати навіть після напруженого дня. Капуста, ароматний часник і обсмажені гриби настільки добре поєднуються, що страва виходить надзвичайно смачна. За бажання її можна доповнити будь-яким гарніром на свій розсуд. Проте броколі у вершковому соусі може бути і самостійною стравою для легкого обіду чи вечері.
Простим рецептом цієї страви в Instagram поділилася блогерка marynachepurnaya. Якщо ви не дуже любите гриби, то можна не додавати їх до броколі.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
200 г
-
30 - 40 г
-
1 - 2 шт
-
150 - 200 мл
-
до смаку
-
до смаку
Етапи приготування
-
Броколі розібрати на суцвіття та відварити 2 хвилини.
-
На пательню викласти вершкове масло, часник і смажити приблизно 1 хвилину.
-
Додати броколі, печериці, спеції і смажити 5 хвилин.
-
Додати вершки і протушити 5 хвилин.