Баклажани в аджиці по-домашньому

Автор
0
  • 35 мин

    Приготовление

  • 8

    порций

Соковита і неймовірно смачна закуска до будь-якого застілля.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Баклажани поріжте на кружечки, не надто товсті, але і не тонкі. Всі інші складові перекрутіть на м'ясорубці по черзі: спочатку часник, потім перець і помідори.Часник відкладаємо у бік, так як він буде доданий в нашу страву за 15 хвилин до кінця варіння (часник стає неприємним на запах, якщо його піддавати термообробці більше, ніж 10-15 хвилин, тому не кидайте його відразу).Перекручену основу (саму аджику) покладіть у велику емальовану каструлю, в якій будемо варити наші овочі.Як тільки поставите на вогонь, додайте цукор, сіль, олію, і доведіть до кипіння, безперервно помішуючи, щоб вона не підгоріла.Після того, як аджика закипить, додайте баклажани, попередньо порізані, і проваріть їх на маленькому вогні двадцять п'ять - тридцять хвилин, і, не вимикаючи вогню, розкладіть по стерильним баночкам і відразу ставте у відчутно теплу воду для подальшої стерилізації, якщо хочете зберігати не в погребі чи не в холодильнику.

Як та з чим подавати

Подавайте баклажани як закуску до м'яса