Рибні тефтелі в бульоні
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 1
-
5 ч
Приготовление
-
2
порции
Зверніть увагу на оригінальний рецепт дуже смачних консервів - рибних тефтелей в бульйоні. Коли знадобиться, вам достатньо буде лише відкрити цю консерву та приготувати гарнір - і обід буде готовий!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
4,5 кг (вийде філе близько 3 кг)
-
300-350 г
-
400 г (4-5 середніх цибулин)
-
4 шт.
-
1 стакан
-
0.5 ч.л.
-
0.5 ч.л.
-
близько 3 ст. л. (1 ст.л. на 1 кг риби)
-
Вода - близько 3,5 л (на 1 кг відходів - 1,5 л)
-
1,5-2 ст.л.
-
2-3 шт.
Способ приготовления
З чим подавати:
Подавайте з гарніром, наприклад пюре