Помідори, мариновані з гірчицею і чорнобривцями

Автор
1
  • 15 мин

    Приготовление

  • 4

    порции

Смаколики, що будуть приготовані влітку, стануть в нагоді взимку.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

На дно 3-літрової банки викладаємо листя хрону, смородини, вишні, часник, перець, гірчицю, квіти чорнобривців.

Зверху викладаємо помиті помідори.

Готуємо маринад: в каструлю наливаємо воду, насипаємо сіль, цукор. Доводимо до кипіння. Додаємо оцет.

Заливаємо помідори маринадом, накриваємо кришками й стерилізуємо 15 хвилин від моменту закипання. Й закручуємо кришками.

Читай также: Помидоры по-киевски: вкусный и простой рецепт