Помідори, мариновані з гірчицею і чорнобривцями
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
4
порции
Смаколики, що будуть приготовані влітку, стануть в нагоді взимку.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг
-
1 ст. л.
-
3 ст. л.
-
2 ст. л.
-
1 ч.л.
-
3 шт.
-
10 шт.
-
2-3 зубчика
-
по 2 шт.
-
по 2 шт.
-
по 2 шт.
Способ приготовления
На дно 3-літрової банки викладаємо листя хрону, смородини, вишні, часник, перець, гірчицю, квіти чорнобривців.
Зверху викладаємо помиті помідори.
Готуємо маринад: в каструлю наливаємо воду, насипаємо сіль, цукор. Доводимо до кипіння. Додаємо оцет.
Заливаємо помідори маринадом, накриваємо кришками й стерилізуємо 15 хвилин від моменту закипання. Й закручуємо кришками.
Читай также: Помидоры по-киевски: вкусный и простой рецепт