Джем з полуниці і ревеню "Повна насолода"

Автор
0
  • 20 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

В сезон смачної та соковитої полуниці неодмінно приготуйте джем на зиму. Ревень у поєднанні з полуницею створюють цікавий смак, сповнений свіжості, з приємною кислинкою.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Ревінь очистити, порізати на шматочки товщиною 1 см, засипати половиною цукру і залишити на ніч.Полуницю засипати рештою цукру і теж залишити на ніч. Зранку проварити ревінь 3 хвилини з "конфітюркою", додати полуницю і проварити ще 2 хвилини. Закатати в стерилізовані банки. Зберігати консервацію в темному та прохолодному місці.

Як і з чим подавати

Подавати до чаю та смачних млинців.