Джем з полуниці і ревеню "Повна насолода"
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
20 мин
Приготовление
-
5
порций
В сезон смачної та соковитої полуниці неодмінно приготуйте джем на зиму. Ревень у поєднанні з полуницею створюють цікавий смак, сповнений свіжості, з приємною кислинкою.
Способ приготовления
Ревінь очистити, порізати на шматочки товщиною 1 см, засипати половиною цукру і залишити на ніч.Полуницю засипати рештою цукру і теж залишити на ніч. Зранку проварити ревінь 3 хвилини з "конфітюркою", додати полуницю і проварити ще 2 хвилини. Закатати в стерилізовані банки. Зберігати консервацію в темному та прохолодному місці.Як і з чим подавати
Подавати до чаю та смачних млинців.