Літні ласощі: налисники з ревенем та полуницею

Автор
1
  • 20 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Здивуйте своїх рідних, приготувавши смачнючі налисники з сиром, полуницею та ревенем.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Для начинки

Способ приготовления

Робимо тісто на налисники. Змішуємо молоко, борошно, цукор та сіль. Перемішувати можна міксером. Окремо збиваємо яйця до утворення піни і вводимо в тісто.

На маслі смажимо з тіста млинці.
Готуємо начинку. Сир розтираємо з цукром, цедрою і апельсиновим соком. Вершки збиваєм на круту піну і вводимо у сирковий крем.

Цим кремом змащуємо млинці і згортаємо у вигляді рулетиків.

Готуємо соус. Ревінь і полуницю нарізаємо на шматочки, додаємо цукор і готуємо на невеликому вогні, помішуючи, близько 15 хвилин.

Соус охолоджуємо і поливаємо готові налисники.

Читай также: Необычный десерт: блинный торт с вишней