Баклажани, нашпиговані салом

Автор
0
  • 30 мин

    Приготовление

  • 7

    порций

Смачнюща закуска не лише до міцних напоїв. Вона буде особливо смакувати тим, хто обожнює сало!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Сіль за смаком

Способ приготовления

Баклажани вимиваємо, уздовж кожного робимо кілька надрізів – з різних боків. У надрізи вставляємо шматочки сала, обкатані у перці з сіллю, і шматочки нарізаного часнику. Викладіть зверху нарізані шматочки бекону, чергуючи із помідорами.Нашпиговані баклажани викладаємо на деко, поливаємо олією і запікаємо до готовності (приблизно 30 хв) при температурі 180°C. Готові баклажани нарізаємо та прикрашаємо зеленню.

Як подавати

Закуску можна подавати як холодною, так і теплою. Смачного!