Баклажани, нашпиговані салом
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
30 мин
Приготовление
-
7
порций
Смачнюща закуска не лише до міцних напоїв. Вона буде особливо смакувати тим, хто обожнює сало!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
Баклажан
800 г
Сало
150 г
-
150 г
Помідори
2 шт
Часник
50 г
-
80 мл
Петрушка
1 пучок
Кріп
1 пучок
Сіль за смаком
Перец черный молотый
за смаком
Способ приготовления
Баклажани вимиваємо, уздовж кожного робимо кілька надрізів – з різних боків. У надрізи вставляємо шматочки сала, обкатані у перці з сіллю, і шматочки нарізаного часнику. Викладіть зверху нарізані шматочки бекону, чергуючи із помідорами.Нашпиговані баклажани викладаємо на деко, поливаємо олією і запікаємо до готовності (приблизно 30 хв) при температурі 180°C. Готові баклажани нарізаємо та прикрашаємо зеленню.Як подавати
Закуску можна подавати як холодною, так і теплою. Смачного!