Мы используем Куки!

Баклажани, нашпиговані салом

Автор
Баклажани, нашпиговані салом
  • 30 мин

    Приготовление

  • 7

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Смачнюща закуска не лише до міцних напоїв. Вона буде особливо смакувати тим, хто обожнює сало!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Баклажан

    800 г

  • Сало

    150 г

  • Бекон

    150 г

  • Помідори

    2 шт

  • Часник

    50 г

  • Масло оливковое

    ​​80 мл

  • Петрушка

    1 пучок

  • Кріп

    1 пучок

  • Сіль за смаком

  • Перец черный молотый

    за смаком

Способ приготовления

Баклажани вимиваємо, уздовж кожного робимо кілька надрізів – з різних боків. У надрізи вставляємо шматочки сала, обкатані у перці з сіллю, і шматочки нарізаного часнику. Викладіть зверху нарізані шматочки бекону, чергуючи із помідорами.Нашпиговані баклажани викладаємо на деко, поливаємо олією і запікаємо до готовності (приблизно 30 хв) при температурі 180°C. Готові баклажани нарізаємо та прикрашаємо зеленню.

Як подавати

Закуску можна подавати як холодною, так і теплою. Смачного!