Сациві з баклажанів - закуска, якою пишається Грузія
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 5
-
55 мин
Приготовление
-
3
порции
Грузинська кухня така різноманітна, ароматна і незабутня, що, одного разу спробувавши суп харчо або хачапурі, закохуєшся в неї назавжди. Додайте до свого меню смачну грузинську закуску - сациві з баклажанів. Домашні попросять добавки, а гості спитають рецепт, запевняємо вас!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг.
-
Зелень (свіжа кінза, базилік, петрушка)
за смаком.
-
1 шт.
-
1 склянка.
-
4 зубки.
-
3 шт.
-
3 ст.л.
-
0,5 склянки.
Способ приготовления
Як подавати до столу:
Перед подачею до столу холодний соус посипати зернами граната.
Це цікаво!
Сациві (по-грузинськи - це холодна закуска) - особливий соус, приготування якого використовується основний компонент - горіхи, до яких додаються спеції, кислі соки або оцет. Його подають до риби, м'яса, овочів. Вважається воістину грузинською стравою.