Маківник «Насолода»: рецепт традиційної випічки на Маковий спас
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
45 мин
Приготовление
-
8
порций
Обов’язково приготуйте цю смачну випічку з маковою начинкою. Хрускіт макових зерняток просто чудовий, а в поєднанні з повітряним тістом смак стає ще краще!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг
-
0,5 л
-
50 г
-
100 г
-
200 г
-
0,5 ч ложки
-
2 ст ложки
-
за смаком
-
800 г
-
2 шт
-
2 ст. ложки
-
100 г
Способ приготовления
Як та з чим подавати
Спечений маківник можна посипати цукровою пудрою з ваніліном або полити медом.
Смачного!