Хіт української випічки: печиво на огірковому розсолі
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 6
-
10 мин
Приготовление
-
12
порций
Випічка на огірковому розсол виходить розсипчаста і здобна. Смак печива - своєрідний ні на що не схожим, розсолом там і не пахне. Воно відмінно поєднується з несолодким чаєм або соком. А, що найважливіше, такі вироби надовго зберігають свою свіжість і смакові якості.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 склянка
-
1 склянка
-
половинка склянки
-
Борошно пшеничне вищого ґатунку
3 склянки
-
1 ч. л.
Способ приготовления
Як та з чим подавати
Для збагачення смаку і прикрашення зовнішнього вигляду, печиво можна посипати цукровою пудрою.
Смачного!