Страва дня: кіш з куркою та печерицями
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 7
-
40 мин
Приготовление
-
8
порций
Якщо у вас є бажання здивувати гостей французької випічкою, а часу і умінь особливо не вистачає, то саме час познайомитися з рецептом чудового відкритого пирога з найніжнішим наповненням з курки та грибів. Він виходить приголомшливо ніжним, смачним і неймовірно ситним. Варто спробувати!
Ингредиенты
Для тіста:
-
350 г.
-
1 шт.
-
200 г.
Для начинки:
-
300 г.
-
300 г
-
за смаком.
-
100 г.
Для заливки:
-
2 шт.
-
1 ст.
Способ приготовления
Як подавати до столу:
Краще подавати гарячим або на наступний день до чаю в охолодженому вигляді.
А ви знаєте, що...
Кіш — це коротке слово, що означає відкритий пиріг з рубленого тіста — пісочного або листкового. Якщо говорити про класичну страву французької кухні, доречнішою буде назва «кіш лорен», тобто «пиріг з Лотарингії». Протягом часів у цій провінції склалася традиція готувати такі пироги з тих продуктів, що залишалися після обіду. Це пояснює той факт, що існує безліч варіацій для приготування начинки.