Смачно та незвично: винний пиріг по-эльзаськи
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
50 мин
Приготовление
-
12
порций
Це надзвичайно смачний пиріг, який подають Франції та Німеччині. Його родзинкою є мариноване у вині м'ясо, що має тонкий, пряний аромат. Найкраще подавати одразу після випічки, гаряченьким.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
400г
-
1 стакан
-
750г (чи 400г телятини та 350г свинини)
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
1 шт.
-
4 шт.
-
125г.
Способ приготовления
Як та з чим подавати
Такий пиріг буде тішити вас у поєднанні з чаєм, чи як самостійна страва.
Смачного!