Смачно та незвично: винний пиріг по-эльзаськи

Автор
2
  • 50 мин

    Приготовление

  • 12

    порций

Це надзвичайно смачний пиріг, який подають Франції та Німеччині. Його родзинкою є мариноване у вині м'ясо, що має тонкий, пряний аромат. Найкраще подавати одразу після випічки, гаряченьким.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Наріжте м'ясо тонкими пластинами, та замаринуйте у білому вині зі спеціями, зеленню і ріпчастою цибулею.Викладіть у форму листкове тісто. Відіжміть м'ясо та викладіть його у форму та накрийте ще одним шматком тіста. Зробіть в ньому отвір для майбутнього соуса. Змастіть тісто жовтком і накрийте калькою (або фольгою).Випікайте 40 хвилин в гарячій духовці.Поки пиріг випікається, приготуйте суміш: збийте яйця зі сметаною, поперчіть, посоліть.Дістаньте пиріг з духовки, зніміть папір (або фольгу), залийте суміш через отвір.Поставте пиріг назад в духовку і випікайте ще 10 хвилин.

Як та з чим подавати

Такий пиріг буде тішити вас у поєднанні з чаєм, чи як самостійна страва.

Смачного!