Смачно та незвично: винний пиріг по-эльзаськи
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
50 мин
Приготовление
-
12
порций
Це надзвичайно смачний пиріг, який подають Франції та Німеччині. Його родзинкою є мариноване у вині м'ясо, що має тонкий, пряний аромат. Найкраще подавати одразу після випічки, гаряченьким.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
400г
-
1 стакан
-
750г (чи 400г телятини та 350г свинини)
-
за смаком
-
за смаком
-
за смаком
-
1 шт.
-
4 шт.
-
125г.
Способ приготовления
Наріжте м'ясо тонкими пластинами, та замаринуйте у білому вині зі спеціями, зеленню і ріпчастою цибулею.Викладіть у форму листкове тісто. Відіжміть м'ясо та викладіть його у форму та накрийте ще одним шматком тіста. Зробіть в ньому отвір для майбутнього соуса. Змастіть тісто жовтком і накрийте калькою (або фольгою).Випікайте 40 хвилин в гарячій духовці.Поки пиріг випікається, приготуйте суміш: збийте яйця зі сметаною, поперчіть, посоліть.Дістаньте пиріг з духовки, зніміть папір (або фольгу), залийте суміш через отвір.Поставте пиріг назад в духовку і випікайте ще 10 хвилин.Як та з чим подавати
Такий пиріг буде тішити вас у поєднанні з чаєм, чи як самостійна страва.
Смачного!