Просто і смачно: молода картопля, запечена с сиром

Автор
0
  • 30 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Неймовірний аромат цієї картоплі заманить всю сім"ю на кухню! Тож збережіть цей рецепт собі в нотатки.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

В жаростійку форму в один ряд викласти добре вимиту (можна не чистити) молоду картоплю.Влити півлітра молока, посолити, приправити за смаком.Прокип"ятити 10 хвилин (слідкуйте, щоб молоко не збігло). Яйця, 100 мл молока - розколотити і додати потертий твердий сир.Залити цією масою картоплю.Поставити в нагріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Як та з чим подавати

Чудовий гарнір до м"ясних, овочевих, рибних страв. Також можна вживати як самостійну страву.