Просто і смачно: молода картопля, запечена с сиром
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
30 мин
Приготовление
-
6
порций
Неймовірний аромат цієї картоплі заманить всю сім"ю на кухню! Тож збережіть цей рецепт собі в нотатки.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 кг
-
600 мл
-
за смаком
-
за смаком
-
2 шт.
-
200 г
Способ приготовления
В жаростійку форму в один ряд викласти добре вимиту (можна не чистити) молоду картоплю.Влити півлітра молока, посолити, приправити за смаком.Прокип"ятити 10 хвилин (слідкуйте, щоб молоко не збігло). Яйця, 100 мл молока - розколотити і додати потертий твердий сир.Залити цією масою картоплю.Поставити в нагріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.Як та з чим подавати
Чудовий гарнір до м"ясних, овочевих, рибних страв. Також можна вживати як самостійну страву.