Гуляш за класичним угорським рецептом
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 2
-
1 ч 30 мин
Приготовление
-
5
порций
Гуляш - популярна страва, що присутня в багатьох кухнях світу. За класичним угорським рецептом гуляш готують з яловичини. Виходить ситно, смачно та універсально - угорський гуляш зазвичай подобається усім. Тушковані соковиті шматочки яловичини у поєднанні із картоплею та солодким перцем - що може бути краще для відновлення сил?
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г
-
3-4 шт
-
2 зуб
-
за смаком
-
1 л
-
за смаком
-
1-2 шт
-
1 шт.
-
2-3 шт.
-
3-4 ст.л.
Способ приготовления
Як подавати
Подавайте до столу гарячим.
Смачного!