Гуляш за класичним угорським рецептом

Автор
2
  • 1 ч 30 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Гуляш - популярна страва, що присутня в багатьох кухнях світу. За класичним угорським рецептом гуляш готують з яловичини. Виходить ситно, смачно та універсально - угорський гуляш зазвичай подобається усім. Тушковані соковиті шматочки яловичини у поєднанні із картоплею та солодким перцем - що може бути краще для відновлення сил?

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Почистіть картоплю і наріжте великими кубиками.Почистіть і дрібно наріжте цибулю і часник.Вимийте і почистіть солодкий перець.Яловичину вимийте і наріжте шматочками.У каструлі з товстим дном розігрійте рослинне масло.Додайте в каструлю цибулю і трохи солі, обсмажте цибулю.Зніміть каструлю з вогню і додайте трохи паприки.На розігрітій сковороді обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки.Складіть м'ясо в каструлю і додайте подрібнений часник.Додайте в каструлю бульйон, і тушкуйте на середньому вогні.Добре перемішайте і поставте на повільний вогонь на 60-90 хвилин.Додайте картоплю і готуйте 5-10 хвилин на великому вогні.Бланшируйте томати та поріжте дрібними шматочками.Потім додайте помідори і перець.Посоліть і додайте приправи за смаком.Додайте бульйону, щоб він покривав овочі.Доведіть гуляш до кипіння і варіть ще хвилин 15 на слабкому вогні, до готовності картоплі.

Як подавати

Подавайте до столу гарячим.

Смачного!