Гуляш за класичним угорським рецептом
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
1 ч 30 мин
Приготовление
-
5
порций
Гуляш - популярна страва, що присутня в багатьох кухнях світу. За класичним угорським рецептом гуляш готують з яловичини. Виходить ситно, смачно та універсально - угорський гуляш зазвичай подобається усім. Тушковані соковиті шматочки яловичини у поєднанні із картоплею та солодким перцем - що може бути краще для відновлення сил?
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
500 г
-
3-4 шт
-
2 зуб
-
за смаком
-
1 л
-
за смаком
-
1-2 шт
-
1 шт.
-
2-3 шт.
-
3-4 ст.л.
Способ приготовления
Почистіть картоплю і наріжте великими кубиками.Почистіть і дрібно наріжте цибулю і часник.Вимийте і почистіть солодкий перець.Яловичину вимийте і наріжте шматочками.У каструлі з товстим дном розігрійте рослинне масло.Додайте в каструлю цибулю і трохи солі, обсмажте цибулю.Зніміть каструлю з вогню і додайте трохи паприки.На розігрітій сковороді обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки.Складіть м'ясо в каструлю і додайте подрібнений часник.Додайте в каструлю бульйон, і тушкуйте на середньому вогні.Добре перемішайте і поставте на повільний вогонь на 60-90 хвилин.Додайте картоплю і готуйте 5-10 хвилин на великому вогні.Бланшируйте томати та поріжте дрібними шматочками.Потім додайте помідори і перець.Посоліть і додайте приправи за смаком.Додайте бульйону, щоб він покривав овочі.Доведіть гуляш до кипіння і варіть ще хвилин 15 на слабкому вогні, до готовності картоплі.Як подавати
Подавайте до столу гарячим.
Смачного!