Голубці в буряковому листі

Автор
1
  • 15 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Традиційна страва давньої української кухні не лише смачна, а й допомагає в профілактиці онкологічних захворювань.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Готуємо начинку. Кукурудзяну крупу заливаємо окропом і варимо до готовності.Окремо підсмажуємо цибулю. Додаємо в кашу подрібнені яйця, підсмажену цибулю. Солимо й перчимо. Перемішуємо.Листя буряка промиваємо й залишаємо на 2-3 години, щоб вони трохи прив’яли.Листочки складаємо по двоє навхрест, зверху викладаємо начинку й згортаємо рулетом.Голубці викладаємо у форму, дно якої вистеляємо листям буряка або капусти.Наливаємо окропу на 1/3 посуду, накриваємо і варимо на повільному вогні 10-15 хвилин.

Як та з чим подавати

Готові голубці до столу подаємо із сметаною. Смачного!