Голубці в буряковому листі
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
6
порций
Традиційна страва давньої української кухні не лише смачна, а й допомагає в профілактиці онкологічних захворювань.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
250 г
-
3 шт.
-
100 г
-
3 шт.
-
100 мл
-
за смаком
-
за смаком
Способ приготовления
Готуємо начинку. Кукурудзяну крупу заливаємо окропом і варимо до готовності.Окремо підсмажуємо цибулю. Додаємо в кашу подрібнені яйця, підсмажену цибулю. Солимо й перчимо. Перемішуємо.Листя буряка промиваємо й залишаємо на 2-3 години, щоб вони трохи прив’яли.Листочки складаємо по двоє навхрест, зверху викладаємо начинку й згортаємо рулетом.Голубці викладаємо у форму, дно якої вистеляємо листям буряка або капусти.Наливаємо окропу на 1/3 посуду, накриваємо і варимо на повільному вогні 10-15 хвилин.Як та з чим подавати
Готові голубці до столу подаємо із сметаною. Смачного!