Печеня з індичого філе
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 0
-
8 ч
Приготовление
-
4
порции
Найкраще це м'ясо смакує на канапках! Воно легко замінить ковбасу на бутербродах!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 шт.
-
1 л
-
1 ст.л.
-
0,5 ч.л.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
-
1 ст.л.
Способ приготовления
Філе промиваємо, насухо витираємо паперовими серветками.
Готуємо розсіл: сіль змішуємо з водою.
Розсолом заливаємо м'ясо і залишаємо на 4 години.
Потім змішуємо перець, мед, лимонний сік та олію. Цією сумішшю натираємо м'ясо, загортаємо у фольгу, викладаємо у форму й ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Коли з’явиться запах смаженого м’яса, духовку вимикаємо. М'ясо має залишитися у духовці до повного вистигання.
Читай также: Кордон блю из куриного филе с соусом