Печеня з індичого філе

Автор
0
  • 8 ч

    Приготовление

  • 4

    порции

Найкраще це м'ясо смакує на канапках! Воно легко замінить ковбасу на бутербродах!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Філе промиваємо, насухо витираємо паперовими серветками.

Готуємо розсіл: сіль змішуємо з водою.

Розсолом заливаємо м'ясо і залишаємо на 4 години.

Потім змішуємо перець, мед, лимонний сік та олію. Цією сумішшю натираємо м'ясо, загортаємо у фольгу, викладаємо у форму й ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Коли з’явиться запах смаженого м’яса, духовку вимикаємо. М'ясо має залишитися у духовці до повного вистигання.

Читай также: Кордон блю из куриного филе с соусом