Мы используем Куки!

Печеня з індичого філе

Автор
Печеня з індичого філе
  • 8 ч

    Приготовление

  • 4

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Найкраще це м'ясо смакує на канапках! Воно легко замінить ковбасу на бутербродах!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Філе індички

    1 шт.

  • Вода  

    1 л

  • Сіль

    1 ст.л.

  • Перець чорний мелений

    0,5 ч.л.

  • Сок лимонный

    1 ст.л.

  • Мед

    1 ст.л.

  • Олія соняшникова

    1 ст.л.

Способ приготовления

Філе промиваємо, насухо витираємо паперовими серветками.

Готуємо розсіл: сіль змішуємо з водою.

Розсолом заливаємо м'ясо і залишаємо на 4 години.

Потім змішуємо перець, мед, лимонний сік та олію. Цією сумішшю натираємо м'ясо, загортаємо у фольгу, викладаємо у форму й ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Коли з’явиться запах смаженого м’яса, духовку вимикаємо. М'ясо має залишитися у духовці до повного вистигання.

Читай также: Кордон блю из куриного филе с соусом