Апетитні млинці з печінкою від Гайтани

Автор
1
  • 10 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Відома українська співачка Гайтана полюбляє готувати смачні страви своїм рідним. Одна з таких - це млинці з несподіваною начинкою.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

В молоко розбийте яйця, додайте цукор, сіль і ретельно перемішайте.Соду погасіть оцтом, додайте ванілін, борошно і знову все ретельно перемішайте - тісто повинно вийти без грудочок і по консистенції нагадувати рідку сметану.Влийте в тісто 1-2 ч.л. рослинної олії і на розпеченій, промасляній вершковою або рослинною олією сковороді випікайте млинці.Сиру печінку посоліть, поперчіть, додайте до смаку інші прянощі.Обсмажуйте печінку на сухій сковороді.

Читай также: Творожная пасха от Ольги Сумской

Як і з чим подавати

Подаємо печінку разом з млинцями, гарно виклавши їх на тарілці. Добре смакує з овочами та сметаною.