Апетитні млинці з печінкою від Гайтани
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
10 мин
Приготовление
-
5
порций
Відома українська співачка Гайтана полюбляє готувати смачні страви своїм рідним. Одна з таких - це млинці з несподіваною начинкою.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
1 л
-
3 шт.
-
за смаком
-
щіпка
-
1/3 ч.л.
-
1 ст.л.
-
за смаком
-
близько 3 склянок
-
для смаження
-
300 г
-
за смаком
Способ приготовления
В молоко розбийте яйця, додайте цукор, сіль і ретельно перемішайте.Соду погасіть оцтом, додайте ванілін, борошно і знову все ретельно перемішайте - тісто повинно вийти без грудочок і по консистенції нагадувати рідку сметану.Влийте в тісто 1-2 ч.л. рослинної олії і на розпеченій, промасляній вершковою або рослинною олією сковороді випікайте млинці.Сиру печінку посоліть, поперчіть, додайте до смаку інші прянощі.Обсмажуйте печінку на сухій сковороді.Читай также: Творожная пасха от Ольги Сумской
Як і з чим подавати
Подаємо печінку разом з млинцями, гарно виклавши їх на тарілці. Добре смакує з овочами та сметаною.