Забуті рецепти української кухні: бандуряники
- Автор
- Дата публикации
- Автор
- 25
-
1 ч
Приготовление
-
4
порции
В перекладі "бандури" - картопля, а "бандуряники - деруни. Раніше бандуряники запікали в печі на капустяному або яворовому листі, а зараз запікають у формах або горщиках, з м'ясом або грибами зі сметаною.
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
800 г
-
2
-
2-3
-
1 ст.л.
-
3 ст.л.
-
1 шт.
-
220 г
-
190 мл
-
2 ст.л.
-
150 мл
-
за смаком
-
за смаком
-
за бажанням
Способ приготовления
Бандуряники - страва карпатських лемків.
"Забуті рецепти української кухні" - проект SMAK.UA, в рамках якого ми публікуємо незаслужено забуті рецепти української кухні, які могли б бути цікаві і в сучасний час. Добірку цих рецептів ви зможете знайти ТУТ.