Мы используем Куки!

Україна та їжа: старовинний рецепт закарпатського борщу

Автор
Україна та їжа: старовинний рецепт закарпатського борщу
  • 1 ч

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Цей смачний та наваристий борщ неодмінно сподобається вашим рідним. Чудово поєднується зі сметаною, зеленою цибулею і салом!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • Кістки цукрові або мозкові

    300 г

  • Буряк

    3 шт.

  • Картошка

    3 шт.

  • Морковь

    2 шт.

  • Корінь петрушки

    1 шт.

  • Корінь пастернаку

    1 шт.

  • Лук

    1 шт.

  • Цибуля зелена

    пучок

  • Петрушка (зелень)

    пучок

  • Капуста квашена

    150 г

  • Паста томатная

    3-4 ст.л.

  • Сахар

    за смаком

  • Сіль

    за смаком

  • Масло растительное

    для смаження

Способ приготовления

Кістки залийте водою та поставте на вогонь.Буряк проколіть ножем і поставте в розігріту до 180 градусів духовку запікатися до готовності.На сковороду налийте рослинну олію і насипте квашену капусту, тушкуйте її хвилин 10, якщо потрібно, додавайте трохи води.Далі додайте томатну пасту, цукор, налийте десь 100 мл води, нехай капуста трохи покипить.Очистіть запечений буряк, корінь петрушки і пастернаку.Цибулю очистіть, поріжте кубиками і поставте смажити на сковороді з рослинною олією.Додайте натерту моркву, пастернак з петрушкою.Бульйон процідіть, дайте йому закипіти і всипте картоплю.Коли картопля буде готова, всипте натертий на тертці буряк, тушковану капусту і піджарку з цибулею і корінцями.Борщ посоліть. Додайте зелень і зніміть з вогню.

Читай также: Пістне меню: ароматний борщ з грибами