-
1 г
Приготування
-
6
порцій
-
182.5 Ккал
/ 100 гр
Квасоля в томатному соусі – це не просто смачна страва, а справжній порятунок, коли потрібно швидко приготувати щось ситне, корисне та ароматне.
Ця страва чудово підходить як гарнір, може слугувати основною стравою або бути складовою смачних супів та рагу. А якщо зробити її заготівлю заздалегідь, то в потрібний момент залишиться лише розігріти та подати до столу.
Квасоля в томаті – ідеальний варіант для зайнятих людей, бо легко готується, зберігається довго та завжди рятує, коли часу обмаль, а хочеться чогось домашнього й апетитного.
Цим рецептом квасолі в томаті поділилась кулінарна блогерка Ірина Онишкевич у своєму Youtube-каналі.
- Не переварюйте квасолю до додавання в томатний соус – вона ще дійде в процесі тушкування.
- Використовуйте різні сорти квасолі – біла квасоля ніжніша, а червона або строката надає цікавіший смак.
- Томатний сік чи свіжі помідори можна замінити подрібненими консервованими томатами – смак стане насиченішим.
- Олію краще додавати наприкінці варіння – так страва буде ароматнішою.