Квасоля в томатному соусі

Читать на русском
Автор
Квасоля в томатному соусі
  • 1 г

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 182.5 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    182.5 Ккал

  • Білки

    5.8 г

  • Жири

    2.7 г

  • Вуглеводи

    16.5 г

Квасоля в томатному соусі – це не просто смачна страва, а справжній порятунок, коли потрібно швидко приготувати щось ситне, корисне та ароматне.

Ця страва чудово підходить як гарнір, може слугувати основною стравою або бути складовою смачних супів та рагу. А якщо зробити її заготівлю заздалегідь, то в потрібний момент залишиться лише розігріти та подати до столу.

Квасоля в томаті – ідеальний варіант для зайнятих людей, бо легко готується, зберігається довго та завжди рятує, коли часу обмаль, а хочеться чогось домашнього й апетитного.

Цим рецептом квасолі в томаті поділилась кулінарна блогерка Ірина Онишкевич у своєму Youtube-каналі.

  • Не переварюйте квасолю до додавання в томатний соус – вона ще дійде в процесі тушкування.
  • Використовуйте різні сорти квасолі – біла квасоля ніжніша, а червона або строката надає цікавіший смак.
  • Томатний сік чи свіжі помідори можна замінити подрібненими консервованими томатами – смак стане насиченішим.
  • Олію краще додавати наприкінці варіння – так страва буде ароматнішою.