Мариновані помідори з горілкою

Читать на русском
Автор
2
  • 30 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Такі помідори – порятунок для господині. Швидке приготування, класичні спеції – неймовірний смак забезпечений.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Червоні та бурі невеликі помідори миємо та вкладаємо у трилітрову банку.Готуємо маринад: у воду додаємо сіль, цукор, лавровий лист, часник, перець, гвоздику.Доводимо до кипіння, додаємо оцет та горілку.Гарячим розсолом заливаємо помідори у банках.Накриваємо кришками і стерилізуємо 15-20 хвилин, потім закочуємо, перевертаємо догори дном, остуджуємо.

Як зберігати

Зберігайте заготовки у темному прохолодному місці.
Смачного!